Från tidningen Nostalgia

Bilden kommer från ett reportage i tidningen Nostalgia nummer 8-2023 som finns att beställa på hemsidan NostalgiaFoto: Bo Porshed/Nostalgia

LightCap skyddet

loading...








Fördelar

LightCap skyddet är mjukt, vilket gör den lätt att rulla ihop och placera i dörrsidan eller i handsfacket. LightCap skyddar mot smuts, insekter och lättare stenskott.








Reklamplats

LightCap skyddets stora fördel är dess placering och potentiella reklamplats. Till skillnad ifrån klistermärken som vanligtvis placeras på bakrutan på en bil och endast ses av dem som ligger bakom dig så är extraljusen en helt ny och mycket iögonfallande reklamplats.

Neopren

Neopren är ett syntetiskt gummimaterial. Dess formella namn är klorbutadiengummi och förkortas CR. Varumärket Neopren tillhör det amerikanska företaget DuPont. Det marknadsfördes först under varumärket Duprene.

Varudeklaration

LightCap skyddet är tillverkade i 3mm nylonbeklädd Neopren, samma material som i en dykardräkt. Neopren är vattentätt, stötdämpande, värmeisolerande och oljebeständigt men rivkänsligt.

Runt ljusmössan är ett brett vattenbeständigt resårband fastsytt. Neopren är ett mycket flexibelt material vilket formar sig efter extraljuset och framhäver dess konturer. Detta gör LightCap skyddet väldigt lätt att trä på och passar de flesta extraljus.

Idag finns M500 LightCap skyddet som klarar lampdiameter från 150 till 180 mm och M1000 från 190 till 250 mm. Trycket är på M500 140 mm och för M1000 190 mm.

 

loading...

LightCap är även den ultimata reklamplatsen för fordon som i olika sammanhang fotograferas, exempelvis en rallybil, veteranbil, utställningsbil mm. Extraljusen är en mycket iögonfallande och lättläst punkt på bilen. För sponsorer är extraljusen den mest eftertraktade placeringen av produkter.

Vi rekommenderar att i första hand använda egna företagsloggor, föreningsloggor, klubbmärken, idrottsföreningars loggor eller varför inte bara en rolig bild. Även förkortningar är lämpliga.

LightCap är en också en kul pryl att ge bort i present eller varför inte som ett pris i en tävling.

Logotyper

Skyddade logotyper kan endast beställas av innehavaren till upphovsrätten.
LightCaps varumärke är skyddat inom konungariket Sverige enligt:
Varumärkesnummer: 80335
Klasser: LOC (8) C1. 26-06

Annons

DEN PERSONLIGA SERVICEN DU FÖRTJÄNAR